Google a interzis unui mare creator de jocuri sa mai publice jocuri.

interlink.ro%20

Google interzice un mare dezvoltator Android, DO Global, eliminândui aplicațiile din Magazin Google Play după ce a fost descoperit că compania comite o fraudă de anunțuri . 

Aproape jumătate din cele peste 100 de aplicații ale dezvoltatorului au fost deja eliminate de pe piața aplicațiilor Google și se așteaptă ca restul să dispară în următoarele zile, potrivit BuzzFeed . 

Aplicațiile publicate de DO Global, care este în proprietate parțială a companiei Baidu, au fost descarcate de mai mult de 600 de milioane de ori.

În timp ce DO Global nu este primul dezvoltator de aplicații pentru a fi interzis de pe piața Google, acesta este unul dintre cei mai mari. Pe lângă faptul că aplicațiile sale au fost eliminate de pe platformă, de asemenea, DO Global pare să fi primit boot-ul de la rețeaua Google AdMob. Aceasta ar însemna că societatea nu mai are dreptul să își comercializeze produsele prin intermediul serviciului Google de publicitate mobilă.

Îndepărtarea Google DO Global vine după un raport BuzzFeed care a constatat că cel puțin șase dintre aplicațiile companiei au inclus codul care a făcut ca un utilizator să facă clic pe reclame chiar și atunci când nu foloseau aplicațiile. 

Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro3% reducere
Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro
Cuponul QUICK456 îți aduce 3% reducere pe site-ul QuickMobile.ro indiferent de valoare comenzii. Reducerea se poate acumula și cu alte reduceri existente pe site.
QUICK456

Latest articles

Epic Games Store oferă două jocuri gratuite cu temă de Halloween.

Epic Games Store oferă două jocuri gratuite cu temă de Halloween. Este vorba despre Layers of Fear 2 și Costume Quest 2.

Huawei a lansat noua seria Mate: Mate 40, Mate 40 Plus, Mate 40 Plus+

Am urmărit cu mare interes lansarea seriei Huawei Mate 40. Știam de la început că Huawei va împacheta în acest telefon tot...

WhatsApp Web va permite apeluri video și audio

În majoritatea mai mare a timpului folosesc WhatsApp doar de pe Web, pentru a-mi fi mai ușor pentru productivitate.

Samsung va lansa noile smartphone-uri Galaxy S21 mai repede

Începutul anului viitor poate va aduce o surpriză fanilor Samsung, compania lansând noile smartphone-uri din gama S cu 6 săptămâni mai...

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.