Google a inceput sa introducă actualizările sistemului Pixel in Magazin Play

orange.ro

Săptămâna trecută, s-au descoperit dovezi că Google intenționa să distribuie actualizări de sistem utilizând Magazin Play. Actualizările de sistem au fost accesate prin intermediul aplicației Setări pentru întreaga istorie a Androidului, așadar mutarea acestora în Magazin Play ar fi o mișcare interesantă. 

Acum se pare că zvonurile sunt adevărate, deoarece mai mulți proprietari de pixeli au raportat că au văzut o notificare „Google System Update” pe Android Q Beta 2.

Potrivit rapoartelor, telefoanele Pixel care rulează Android Q Beta 2 apare o notificare „Google System Update”. Aplicarea alertei nu pare să facă nimic, dar imediat după finalizarea actualizării, telefonul se repornește automat – stilul Windows 10.

Încă nu este clar modul în care funcționează acest proces și care ar putea fi avantajele pentru utilizatori (sau producători). De asemenea, nu știm dacă acest lucru va rămâne exclusiv pentru dispozitivele Pixel sau dacă alte telefoane vor putea să o utilizeze.

Probabil că vom afla mai multe informații la Google I / O, unde compania va discuta despre Android Q.

Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro3% reducere
Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro
Cuponul QUICK456 îți aduce 3% reducere pe site-ul QuickMobile.ro indiferent de valoare comenzii. Reducerea se poate acumula și cu alte reduceri existente pe site.
QUICK456
orange.ro

Latest articles

Ce limbaje de programare, tehnologii și specializări în IT caută angajatorii în 2020? Studiu Codecool

La șase luni de la startul pandemiei, domeniul IT a rămas printre puținele aproape total neafectate, alături de pharma, ecommerce și curierat.

Noile smartwatch-uri Apple sunt disponibile la precomandă

De acum poți precomandata noile smartwatch-uri de la Apple de pe cel mai mare magazin online din România.

Football Manager 2020 și Watch Dogs 2 sunt gratuite pe Epic Games

Epic Games vine în această săptămână cu un trio de jocuri gratuite. Este vorba despre Football Manager 2020, joc pe care am...

Vodafone a anunțat Vodafone TV, un serviciu de televiziune digitală.

Vodafone inovează și lansează Vodafone TV. Vodafone TV e un serviciu de televiziune digitală. La baza acestiu serviciu stă un dispozitiv de...

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.