Galaxy Fold, probleme cu ecranul. Reacția oficială a Samsung

orange.ro

Samsung Galaxy Fold pare că nu este atât de solid pe cât au garantat sud-coreenii. Dovadă – câteva dintre telefoanele trimise către jurnaliștii din SUA pentru review-uri au avut probleme cu ecranul încă din prima zi de folosire. În unele display-uri au apărut fisuri, iar în altele, învelișul protector al ecranului s-a rupt sau s-a decojit. Sud-coreenii afirmă că telefoanele care vor ajunge în magazine nu vor avea astfel de probleme.

Samsung Galaxy Fold urmează să ajungă în magazine pe 26 aprilie. Până atunci, sud-coreenii au trimis către massmedia o serie de telefoane de test și, dincolo de review-urile pozitive pe măsura tehnologiei revoluționare, s-au trezit cu o serie de probleme care aduc aminte de uriașul scandal cu bateriile explozive.

De această dată nu bateriile sunt problema ci ecranele noilor telefoane care, atunci când se împăturesc, nu par a fi atât de solide. Dovadă că mai mulți bloggeri au raportat că ecranele telefoanele pe care le-au primit în teste au înregistrat probleme, în principal fisuri, decojiri și rupturi.

Samsung a emis un comunicat de presă în care a anunțat că va inspecta cu atenție telefoanele Galaxy Fold cu probleme, pentru a vedea ce a cauzat defecțiunile afișajului.

Sud-coreenii afirmă, pe de altă parte, că unii jurnaliști au scos stratul de protecție de pe ecran, care are rolul de a proteja împotriva zgârieturilor, ceea ce poate deteriora ecranul.

„Ecranul principal de pe Galaxy Fold are un strat de protecție care face parte din structura afișajului, proiectată pentru a proteja ecranul împotriva zgârieturilor neintenționate. Îndepărtarea stratului de protecție sau adăugarea de adezivi pe afișajul principal poate provoca daune”, afirmă Samsung. Sud-coreenii au mai spus că vor comunica în mod clar clienților că nu ar trebui să elimine acest strat de protecție.

Explicația cu ecranul protector este pluzibilă însă rămâne un mare semn de întrebare în legătură cu display-urile în care au apărut rupturi și decojeli. Adezivul folosit a fost unul de slabă calitate? Ecranul este prea subțire? Cum a fost testat telefonul înainte să ajungă în producția de serie dacă, încă din prima zi, utilizatorii obișnuiți au reușit să-l strice? Întrebări la care sud-coreenii trebuie să răspundă dacă nu vor ca Galaxy Fold să reprezinte un uriaș eșec, pe măsura prețului telefonului – de aproape 2000 de euro.

Cert este că Samsung nu intenționează să modifice data de lansare a Galaxy Fold, ceea ce înseamnă că va intra în vânzare oficial în magazine pe 26 aprilie.

Sursa: GadgetReport.ro

Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro3% reducere
Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro
Cuponul QUICK456 îți aduce 3% reducere pe site-ul QuickMobile.ro indiferent de valoare comenzii. Reducerea se poate acumula și cu alte reduceri existente pe site.
QUICK456
orange.ro

Latest articles

Ce limbaje de programare, tehnologii și specializări în IT caută angajatorii în 2020? Studiu Codecool

La șase luni de la startul pandemiei, domeniul IT a rămas printre puținele aproape total neafectate, alături de pharma, ecommerce și curierat.

Noile smartwatch-uri Apple sunt disponibile la precomandă

De acum poți precomandata noile smartwatch-uri de la Apple de pe cel mai mare magazin online din România.

Football Manager 2020 și Watch Dogs 2 sunt gratuite pe Epic Games

Epic Games vine în această săptămână cu un trio de jocuri gratuite. Este vorba despre Football Manager 2020, joc pe care am...

Vodafone a anunțat Vodafone TV, un serviciu de televiziune digitală.

Vodafone inovează și lansează Vodafone TV. Vodafone TV e un serviciu de televiziune digitală. La baza acestiu serviciu stă un dispozitiv de...

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.