Este timpul să renunțați la Windows 7 dacă doriți să rămâneți în siguranță în mediul online.

interlink.ro%20

Centrul Guvernamental de Comunicații a avertizat că utilizatorii de Windows 7 că ar trebui să înceteze să mai utilizeze sistemul de operare pentru internet banking și e-mailuri. Microsoft nu mai oferă suport pentru Windows 7, începând de astăzi.

Windows 10 Home, costă 139 de dolari dacă îl achiziționați de pe site-ul Microsoft, iar dacă preferi să îl achiziționezi din altă parte, îl poți găsi și la prețuri de 10$. Microsoft recomandă utilizatorilor să treacă pe Windows 10, însă, dacă folosiți Windows 8.1, acesta va avea suport din partea companiei până în anul 2023.

În mod similar cu Windows XP, Windows 7 a fost una dintre versiunile preferate ale utilizatorilor de Windows. A crescut mult în popularitate după ce Windows Vista a fost un adevărat eșec. 

Microsoft oferea upgrade-uri gratuite la Windows 10 în urmă cu câțiva ani pentru cei ce foloseau Windows 7 și Windows 8.1, cu toate acestea, încă sunt aproximativ 440 de milioane de utilizatori ai sistemului de operare.

Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro3% reducere
Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro
Cuponul QUICK456 îți aduce 3% reducere pe site-ul QuickMobile.ro indiferent de valoare comenzii. Reducerea se poate acumula și cu alte reduceri existente pe site.
QUICK456

Latest articles

Epic Games Store oferă două jocuri gratuite cu temă de Halloween.

Epic Games Store oferă două jocuri gratuite cu temă de Halloween. Este vorba despre Layers of Fear 2 și Costume Quest 2.

Huawei a lansat noua seria Mate: Mate 40, Mate 40 Plus, Mate 40 Plus+

Am urmărit cu mare interes lansarea seriei Huawei Mate 40. Știam de la început că Huawei va împacheta în acest telefon tot...

WhatsApp Web va permite apeluri video și audio

În majoritatea mai mare a timpului folosesc WhatsApp doar de pe Web, pentru a-mi fi mai ușor pentru productivitate.

Samsung va lansa noile smartphone-uri Galaxy S21 mai repede

Începutul anului viitor poate va aduce o surpriză fanilor Samsung, compania lansând noile smartphone-uri din gama S cu 6 săptămâni mai...

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.