EMUI 9.0 si Android 9 Pie pentru telefoanele Huawei

orange.ro

Huawei continuă să vorbească despre el însuși și actualizările sale pentru diferite dispozitive, chiar și sub marca Honor. Ieri distribuția versiunii beta a Android 9 Pie a început cu EMUI 9.0 pentru Huawei P20 Lite în mai multe țări.

Astăzi vorbim despre șase smartphone – uri, trei cu brand -ul Huawei și trei cu brandul Honor, care a primit actualizarea finală a EMUI 9.0 și, în consecință, la Android 9 Pie.

Pentru cele trei smartphone-uri Honor și două dintre cele trei smartphone-uri Huawei, actualizarea este deja lansată, iar pentru al treilea smartphone Huawei actualizarea va fi lansată între 17 și 19 aprilie.

Mai jos e lista cu telefoanele care vor primii Android 9 Pie.

  • Honor Play 7X;
  • Honor 9 Youth Edition;
  • Honor 9i;
  • Huawei Enjoy 7S;
  • Huawei Enjoy 8 Plus;
  • Huawei Enjoy 9 Plus (17-19 aprilie).

Pentru a căuta actualizarea, mergeți la „Settings -> System -> System update” și, în cazul unui rezultat pozitiv, descărcați noua versiune EMUI.

Cu câteva zile în urmă, Huawei a anunțat oficial că EMUI 9.0 va fi primit pe 32 de modele noi. Numărul de dispozitive actualizate a depășit 40 de milioane și se așteaptă ca acoperirea utilizatorilor vechi să atingă 190 de milioane.

Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro3% reducere
Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro
Cuponul QUICK456 îți aduce 3% reducere pe site-ul QuickMobile.ro indiferent de valoare comenzii. Reducerea se poate acumula și cu alte reduceri existente pe site.
QUICK456
orange.ro

Latest articles

Cel mai ieftin telefon 5G de pe piață

Realme V5 5G este cel mai ieftin telefon 5G de pe piață. Momentan nu pe piața din România, dar în viitor cel...

GeForce Now se va sincroniza acum automat cu biblioteca Steam

Îmi place să văd că GeForce Now vine cu update-uri constante platformei pentru a o face din ce în ce mai utilizabilă....

Galaxy M51 ar putea deveni telefonul produs de Samsung cu cel mai mare acumulator

Potrivit unor date neconfirmate în mod direct de către Samsung, telefonul M51 va fi livrat cu un acumulator de 7000 mAh. Da,...

Câștigă un smartphone de top cu newsletter-ul Orange

Știu, știu, un newsletter poate fi enervant, să vezi oferte peste oferte la diverse campanii, dar nu pot spune asta și despre...

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here