eMAG Electronic days – Lista cu toate ofertele ce au reduceri de 40% poate fi gasita AICI.

eMAG Electronic Days este o promotie care a debutat astazi, asa ca ofertele ce au reduceri de pana la 40% reducere pot fi inca gasite. Acestea se vor epuiza primele pentru ca sunt cele mai avantajoase. Mai jos, noi va prezentam cele mai interesante categorii de produse ce au reduceri.

eMAG Electronic Days – Televizoare

Televizoarele din cadrul promotiei au reduceri de peste 50% in cele mai multe cazuri si nu vorbim despre televizoare de un anume tip, ci de reduceri sunt vizate toate televizoarele, atat cele HD, Full HD sau chiar 4K. Ofertele pot fi consultate AICI.

eMAG Electronic days – Categoria AV si HIFI

Urmatoarea categorie poate suna ciudat deoarece se numeste AV si HIFI. Pentru cei care nus tiu, este vorba despre produse precum seturi complete soundbar, home cinema surround, DVD si Blu Playere, sisteme audio complete si complexe, multimedia playere dar si videoproiectoare foarte performante. Puteti vedea preturile lor AICI.

eMAG Electronic days – Audio

Categoria Audio are probabil printre cele mai mari reduceri, multe dintre ele depasind chiar si pragul de 40%. Sunt vizate produse precum castile audio cu fir sau fara fir, cele mai noi modele wireless, casti audio sport, mp3 playere si ipod-uri din ultima generatie, boxe portabile si ebook readere pentru cei pasionati de literatura. Ofertele sunt AICI.

Citeste si: Script-uri HTML|CSS: Efect de Loading Text.

eMAG electronic days – Gaming

Categoria gaming este cea mai cautata de cei tineri si pasionati de jocurile pe calculator sau pe console. In primul rand, preturile foarte bune se inregostreaza in zona consolelor, dar si a jocurilor pentru Playstation, xbox si Nintento. Toate titlurile pot fi gasite AICI.

eMAG electronic days – Foto si Video

Ultima categorie din cadrul promotiei este poate si cea mai importanta. Aparatele foto foarte performante au reduceri parca mai mari ca niciodata. Gasiti in oferta o multime de modele de DSLR-uri ce au reduceri de peste 30%, dar si aparate foto Mirrorless, Ultrazoom, compacte, sport, sau camere video clasice. Si accesoriile au preturi bune, precum cardurile de memorie, obiectivele, trepiedele, genti si rucsacuri foto. Pe toate le puteti consulta la URMATORUL LINK

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here