Odată cu lansarea Disney + de săptămâna aceasta, mulți fani au fost încântați să aibă acces ușor la toate cele 30 de sezoane ale The Simpsons. Din păcate mulți fani au fost dezamăgiți din cauza că formatul serialului a fost 16:9, iar The Simson a fost creat pentru un format de 4:3, iar din această cauza s-au pierdut multe detalii.

Însă Disney spune că va rezolva acest lucru la începutul anului 2020, făcând o versiune suplimentară a primelor 19 sezoane în 4:3.

Ce a spus Disney:

„Am prezentat The Simpsons în raport de aspect 16:9 la lansare pentru a garanta calitatea vizuală și consecvența în toate cele 30 de sezoane. În viitor, Disney + va lansa noi funcții și opțiuni suplimentare de vizualizare. Ca parte a acestui fapt, la începutul anului 2020, Disney + va pune la dispoziție primele 19 sezoane (și unele episoade din sezonul 20) din „The Simpsons” în raportul lor original 4:3, oferind abonaților posibilitatea de a alege cum preferă să vizualizeze episoadele.”

Pentru a vă face o idee care e diferența între 16:9 si 4:3, iată un exemplu:

Și de ce 19 sezoane, în loc de toate cele 30? Începând cu 2009, atunci când a apărut sezonul 20, creatorii The Simpsons au trecut la un raport de 16:9, deci de la sezonul 20 în sus, totul ar trebui să se vadă normal.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK456

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here