După ce a petrecut mai mult de o oră, prezentând tot conținutul care venea la Disney+ și prezentând aplicațiile sale, Disney a dezvăluit ceea ce am vrut să aflăm: prețul. Disney+ va costa 6.99 dolari pe lună, sau pe o bază anuală de 69.99 dolari, iar cei interesați se pot înscrie pentru actualizări aici. Avem de asemenea o dată de lansare, stabilită pentru 12 noiembrie.

Dinsey+ va oferii o mulțime de conținut pe care îl puteți aștepta pentru acest preț, inclusiv multe ore de selecții de profil în Disney Signature, Marvel, Star Wars, Pixar, National Geographic și chiar bibliotecile Disney Channel.

Asta inainte de a intra in continutul original, toate anotimpurile lui The Simpsons , si pretul potential scazut pentru oamenii care imbina un abonament cu ESPN + si Hulu.

La conferința pentru investitori în care Disney a dezvăluit toate aceste detalii, a menționat și faptul că Disney+ ar pierde până la un miliard de dolari în 2020, cu pierderi între 2020 și 2022, înainte de rentabilitatea așteptată în 2024.

Compania este dispusă să-și piardă toți acești bani pentru a lupta împotriva Netflix (și a tuturor celorlalți concurenți) de mai mulți ani, astfel încât cel puțin ar putea fi un timp înainte de a exista orice creștere a prețurilor.

Netflix, prin comparație, are în prezent peste 139 de milioane de clienți , dar cheltuie anual miliarde pentru a produce conținut original și a trebuit deja să majoreze prețurile pentru ultimii câțiva ani la rând. 

Acum, adevărata luptă este în desfășurare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here