linkit.ro Web analytics

Digi Mobil. Realizare IMPRESIONANTA fata de concurenta.

Operatorul de telefonie mobila a avut parte de un start foarte bun in 2019, in ciuda intregului context privind OUG 114/2018, si incertitudinile privind investitiile in reteaua 5G care va fi lansata in Romania. Chiar daca lucrurile trebuiau sa stea complet diferit, Digi Mobil a avut parte de o crestere a portarilor de numere de telefon mobil la inceput de an 2019 in comparatie cu inceputul de an 2018, ceea ce sugereaza faptul ca lumea e tot mai interesata de serviciile companiei.

Pentru luna ianuarie a anului 2019 vorbim despre o crestere a numarului de portari cu aproximativ 7000 de numere de telefon, sau cam 30% din ceea ce s-a inregistrat in luna ianuarie a anului 2018. Pentru luna februarie a fost vorba despre o crestere de 5000 de numere de telefon mobil portate in reteaua celor de la Digi Mobil, sau cam 25% din ceea ce s-a inregistrat in luna februarie a anului 2018, cresterile fiind substantiale pentru operator.

digi-mobil crestere portari 2019
Poratarile in reteaua Digi Mobil in 2019

DIn timp ce operatorul detinut de catre cei de la RCS & RDS a inregistrat cresteri ale portarilor in retea, in cazul celor de la Vodafone s-a inregistrat o scadere semnificativa a numarului de clienti portati in retea. Acolo scaderea este semnificativa pentru luna ianuarie a anului 2019 comparativ cu aceeasi luna a anului 2018, Digi Mobil reusind sa atraga surprinzator de multi clienti cu ofertele pe care le-a avut pentru Craciun, dar si inceputul de an.

Intra in discutie!