Detalii despre Fitbit Charge 4.

orange.ro

Fitbit a anunțat astăzi Charge 4. Acesta este și primul produs de la companie anunțat după ce a fost achiziționat de Google anul trecut. Charge 4 este prima brățară inteligentă de la Fitbit care are un GPS încorporat. Acest lucru face ca brățara să fie ideală pentru urmărirea activităților în aer liber, cum ar fi drumeții, alergare, ciclism etc.

Este, de asemenea, prima brățară Fitbit cu funcția Spotify Connect & Control încorporat. Aceasta înseamnă că se poate utiliza pentru a controla redarea muzicii pe Spotify pe alte dispozitive.

Ca și Charge 3, Charge 4 are un design subțire și ușor, care este rezistent la apă. Dispune de un buton inductiv și un ecran tactil rezistent la zgârieturi. Brățara inteligentă promite, de asemenea, până la șapte zile autonomie a bateriei sau până la cinci ore cu utilizare GPS continuă, cam puțin.

Alte funcții notabile ale Charge 4 includ un senzor SpO2, trezire inteligentă, notificări despre aplicații și Fitbit Pay.

Fitbit Charge 4 va fi disponibil pentru precomandă începând de astăzi prin intermediul Amazon, Best Buy, Walmart și alți comercianți pentru 149,95 USD. Acesta va fi disponibil în magazine începând cu 13 aprilie 2020.

Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro3% reducere
Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro
Cuponul QUICK456 îți aduce 3% reducere pe site-ul QuickMobile.ro indiferent de valoare comenzii. Reducerea se poate acumula și cu alte reduceri existente pe site.
QUICK456
orange.ro

Latest articles

WhatsApp testează o funcție pentru combaterea știrilor false

Ai primit și tu de la prietenii tăi un mesaj redicrecționat, nu? Imposibil să nu primești :D, dar acum WhatsApp lucrează la...

Note 20 și Note 20 Ultra, noile telefoane de la Samsung

Samsung știe să facă un telefon, știe să îl facă bine, știe să îl facă cu un design superb, știe să îl...

Disney+ a trecut de 57.5 milioane de abonați

Bob Chapek, directorul General la The Walt Disney Company a distribuit numărul de abonați a serviciului de streaming Dinsney+, acesta a trecut...

Cel mai ieftin telefon 5G de pe piață

Realme V5 5G este cel mai ieftin telefon 5G de pe piață. Momentan nu pe piața din România, dar în viitor cel...

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here