De unde să începi să înveți programare?

orange.ro

În articolul anterior am vorbit despre cele mai căutate limbaje de programare în momentul actual și poate ați pus ochii pe unul dintre acestea și vă întrebați de unde ați putea începe să învățați.

Pentru început doresc să vă mai spun, că programarea nu se învață de pe o zi pe alta și necesită puțin timp și multă răbdare. Dacă credeți că dobândiți aceste aspecte eu spun că veți reușii să învățați foarte rapid.

Pentru cei care se gândesc să învețe programare, Codecool a creat un sistem bazat pe patru module care pot fi parcurse în aproximativ 12 luni. Studenții Codecool au între 2 și 4 luni, în funcție de ritmul fiecăruia, să treacă de la un modul la altul. Această metodologie se numește „Învățare bazată pe cunoaștere” și garantează calitatea cunoștințelor dobândite în modulul anterior dar și accesul la următoarea clasă.

„Ne dorim să reinventăm procesul de educație și să pregătim cât mai multe persoane pentru cerințele pieței, inclusiv cu abilități interpersonale pentru că la finalul cursurilor le garantăm un loc de muncă în cadrul companiilor partenere”, mai spune Liviu Ivașcu, marketing manager Codecool România.

„În premieră în România vom oferi cursuri de specializare cu durata de 6 luni, pentru cei care vor să aprofundeze limbaje de programare, precum Python, .NET, Java și Frontend. Și acestea vor beneficia de același sistem de predare cu ajutorul mentorilor și posibilitatea de plată după angajare”, a mai adăugat acesta.

În prezent, platformele de joburi din România pun accentul pe Python, Java, C++ și PHP, dar limbajele mai noi iau și ele un avânt considerabil. Pentru că este nevoie de dezvoltarea aplicațiilor în cât mai multe sisteme de operare, Swift, Go ori Kotlin vor fi din ce în ce mai căutate de angajatori în următorii ani.

La Codecool studenții învață cele mai folosite limbaje de programare precum Python, .NET, Java și Javascript, alături de GIT, diferite baze de date și modul de lucru agile pentru dezvoltarea de software, precum SCRUM.

Un punct util de plecare în cariera de programator este Codecool, o companie care nu doar că pregătește specialiști pentru piața muncii, dar le și garantează un loc de muncă la una dintre companiile partenere. Compania spune că dupa terminarea cursurilor, vei putea câștiga în București un salariu net începând cu 4000 RON.

Dacă vă place cum sună, nu ezitați să vă înscrieți la acest curs de programare. Numai cele bune!

Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro3% reducere
Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro
Cuponul QUICK456 îți aduce 3% reducere pe site-ul QuickMobile.ro indiferent de valoare comenzii. Reducerea se poate acumula și cu alte reduceri existente pe site.
QUICK456
orange.ro

Latest articles

Ce limbaje de programare, tehnologii și specializări în IT caută angajatorii în 2020? Studiu Codecool

La șase luni de la startul pandemiei, domeniul IT a rămas printre puținele aproape total neafectate, alături de pharma, ecommerce și curierat.

Noile smartwatch-uri Apple sunt disponibile la precomandă

De acum poți precomandata noile smartwatch-uri de la Apple de pe cel mai mare magazin online din România.

Football Manager 2020 și Watch Dogs 2 sunt gratuite pe Epic Games

Epic Games vine în această săptămână cu un trio de jocuri gratuite. Este vorba despre Football Manager 2020, joc pe care am...

Vodafone a anunțat Vodafone TV, un serviciu de televiziune digitală.

Vodafone inovează și lansează Vodafone TV. Vodafone TV e un serviciu de televiziune digitală. La baza acestiu serviciu stă un dispozitiv de...

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.