De ce nu scriu nici un articol despre iPhone 11?

Salut,

Ești pe un site despre tehnologie, știri despre acestea și știri despre inovație, deci ar fi trebuit să găsești cel puțin un artiocol despre “extraordinarul” telefon al celor de la Apple.

Ei bine, îl vei găsii doar pe acesta.

Din ce motiv nu am dorit să scriu despre iPhone 11?

În primul rând e plin internetul cu mult lăudatul iPhone 11, și nu îi înțeleg motivul. Poate pentru că e cel mai bun telefon, din anul “2018”. Da, camera a fost mult îmbunătățită, și ce? Un telefon de 1000 de lei, de la Samsung, Huawei sau Xiaomi îți vor satisface nevoile.

În al doilea rând, urăsc Brandul. Îl urăsc din cauza multor utilizatori de iPhone care susțin că iPhone e cel mai bun, neîncercând alte dispozitive.

Prețul e mult prea exagerat pentru cea ce oferă. Oricât de bătut ești în cap, nu poți spune că un telefon de la Apple și-ar merita fiecare bănuț pe care îl oferi pe telefon.

Deci, în concluzie, nu am scris nimic despre iPhone, deoarece nu consider că merită să îmi pierd din timp scriind despre o companie care după părerea mea iși urmărește doar propriul interes, nu și a utilizatoriilor acestora.

Intra in discutie!

%d blogeri au apreciat: