Pe măsură ce data prezentării se apropie, știm din ce în ce mai multe lucruri despre Samsung Galaxy S20, Galaxy Z Flip și despre Galaxy Buds+.

De data această s-au scurs niște zvonuri pe internet despre data lansării și prețul acestor dispozitive.

Seria Galaxy S20

Seria Galaxy S20 va fi prezentată pe 11 februarie, iar telefoanele vor fi scoase la vânzare în prima vineri a lunii martie, adică pe 6 martie. Galaxy S20 Ultra va avea un preț de aproximativ 1300 de euro, Galaxy S20+ va avea un preț de 1100 de euro, iar Galaxy S20 va avea un preț de aproximativ 900 de euro. Telefoanele vor veni cu o folie de protecție pe ecran, la fel ca și anul trecut pe Galaxy S10 și seria Note10.

Galaxy Z Flip

Al doilea telefon pliabil a companiei va purta numele de Galaxy Z Flip, va fi prezentat tot pe 11 februarie, dar va ieși la vânzare pe 14 februarie, la doar câteva zile după ce va fi prezentat. Telefonul va avea un preț mai mare decât se preconiza în urmă cu câteva săptămâni. Aceasta va avea un preț de 1400 de dolari.

Galaxy Buds +

Despre Galaxy Buds + se știe că vor avea o calitate a sunetului mai bună, o durată de viață a bateriei mai mare și că vor avea un preț de 150 de dolari.

Le vei putea primi gratuit dacă vei face precomandă la Galaxy S20+ sau S20 Ultra.

Nu uita, ai 3% reducere pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK456

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here