Poate ați dorit să trimiteți un mesaj pe WhatsApp, dar nu ați dorit să salvați numărul de telefon în agendă și nu ați știut cum, dar în acest articol vă voi arăta cum puteți trimite un mesaj WhatsApp către un contact de grup fără a salva numărul.

Mereu când trebuia să trimiteți un mesaj cuiva prima dată, atunci trebuia să adăugați numărul pe lista dvs. de contacte. Dar mai nou, cu funcția Click to Chat pe care o oferă WhatsApp, puteți începe să discutați cu cineva fără să salvați numărul.

Ce este Click To Chat? Este o funcție mai puțin cunoscută, dar o funcție destul de folositoare pe WhatsApp, care vă permite să începeți să discutați cu cineva a cărui număr nu îl aveți salvat.

Această metodă funcționează pe Android, iPhone și WhatsApp Web. Acum, să vedem cum să trimiteți mesajul WhatsApp fără a salva numărul de telefon, folosind funcția.

  • Lansați browserul telefonului (orice browser)
  • Introduceți această adresă web în browser: https://wa.me/phonenumber. Înlocuiți ultima parte cu numărul complet, acela și cu codul de țară și regiune, dar fără semnul „+”. De exemplu, dacă doriți să discutați cu numărul +40722345678, puteți accesa adresa URL: https://wa.me/40722345678.
  • Atingeți tasta Enter de pe tastatură.
  • Pe ecranul dvs. veți vedea o fereastră WhatsApp cu un buton intitulat MESAJ. Atingeți butonul respectiv.
  • Acum, veți fi redirecționat către WhatsApp pentru a trimite mesajul la numărul introdus la pasul 1.

Sper că acest tutorial a fost de folos! Numai bine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here