Cum poți trimite un mesaj pe WhatsApp fără să ai numărul salvat?

interlink.ro%20

Poate ați dorit să trimiteți un mesaj pe WhatsApp, dar nu ați dorit să salvați numărul de telefon în agendă și nu ați știut cum, dar în acest articol vă voi arăta cum puteți trimite un mesaj WhatsApp către un contact de grup fără a salva numărul.

Mereu când trebuia să trimiteți un mesaj cuiva prima dată, atunci trebuia să adăugați numărul pe lista dvs. de contacte. Dar mai nou, cu funcția Click to Chat pe care o oferă WhatsApp, puteți începe să discutați cu cineva fără să salvați numărul.

Ce este Click To Chat? Este o funcție mai puțin cunoscută, dar o funcție destul de folositoare pe WhatsApp, care vă permite să începeți să discutați cu cineva a cărui număr nu îl aveți salvat.

Această metodă funcționează pe Android, iPhone și WhatsApp Web. Acum, să vedem cum să trimiteți mesajul WhatsApp fără a salva numărul de telefon, folosind funcția.

  • Lansați browserul telefonului (orice browser)
  • Introduceți această adresă web în browser: https://wa.me/phonenumber. Înlocuiți ultima parte cu numărul complet, acela și cu codul de țară și regiune, dar fără semnul „+”. De exemplu, dacă doriți să discutați cu numărul +40722345678, puteți accesa adresa URL: https://wa.me/40722345678.
  • Atingeți tasta Enter de pe tastatură.
  • Pe ecranul dvs. veți vedea o fereastră WhatsApp cu un buton intitulat MESAJ. Atingeți butonul respectiv.
  • Acum, veți fi redirecționat către WhatsApp pentru a trimite mesajul la numărul introdus la pasul 1.

Sper că acest tutorial a fost de folos! Numai bine!

Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro3% reducere
Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro
Cuponul QUICK456 îți aduce 3% reducere pe site-ul QuickMobile.ro indiferent de valoare comenzii. Reducerea se poate acumula și cu alte reduceri existente pe site.
QUICK456

Latest articles

TOP Smartphone-uri calitate-preț la eMAG de Black Friday

Ziua reducerilor a început la eMAG, iar reducerile continuă. Multe dintre produse au dispărut de pe stoc, dar asta nu înseamnă că...

Ești pregătit de Black Friday? Iată cele mai bune reduceri de pe eMAG

Mâine va avea loc unul dintre cele mai așteptate evenimente de către fanii reducerilor. Tu ești pregătit de Black Friday? Mai jos vei...

Black Friday la QuickMobile vine cu reduceri de până la 70% + 3% extra reducere cu cuponul QUICK456

QuickMobile este unul dintre magazinele mele preferate, iar acum câteva momente au anunțat cu oferta cu care vin în fața clienților de...

Epic Games Store oferă două jocuri gratuite cu temă de Halloween.

Epic Games Store oferă două jocuri gratuite cu temă de Halloween. Este vorba despre Layers of Fear 2 și Costume Quest 2.

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.