Cum poți rula Android pe un Laptop sau Calculator?

orange.ro

Dacă vrei să ai pe laptop sau pe desktop, pe lângă sistemul de operare Windows, şi un Android complet, într-o fereastră, cu toate aplicaţiile din Play, de la jocuri la emulatoare de filme şi muzică, există un program foarte simplu de gestionat, Bluestacks, o platformă gratuită și foarte simplu de utilizat.

Ajuns la generația a IV-a, Bluestacks este cel mai cunoscut emulator de Android din lume, cu peste 100 de milioane de utilizatori. Bluestacks 4 îl descarci de pe pagina oficială şi îl instalezi ca pe orice program de Windows.

Bluestacks îţi va cere să îţi conectezi contul de Google pentru o experienţă de Android completă, însă nu este neapărat necesar să faci acest lucru.

Îţi poţi căuta aplicaţiile care te interesează pe internet, fără să apelezi la market-ul lor. În plus, ai destul de multe aplicaţii predefinite, de la Facebook și Instagram la Netflix, HBO Go, jocuri etc.

Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro3% reducere
Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro
Cuponul QUICK456 îți aduce 3% reducere pe site-ul QuickMobile.ro indiferent de valoare comenzii. Reducerea se poate acumula și cu alte reduceri existente pe site.
QUICK456
orange.ro

Latest articles

YouTube Music se inspiră de la Spotify

Am renunțat la Spotify de ceva vreme pentru a folosi YouTube Music, având în vedere că plătesc un abonament pentru YouTube Premium....

Ce limbaje de programare, tehnologii și specializări în IT caută angajatorii în 2020? Studiu Codecool

La șase luni de la startul pandemiei, domeniul IT a rămas printre puținele aproape total neafectate, alături de pharma, ecommerce și curierat.

Noile smartwatch-uri Apple sunt disponibile la precomandă

De acum poți precomandata noile smartwatch-uri de la Apple de pe cel mai mare magazin online din România.

Football Manager 2020 și Watch Dogs 2 sunt gratuite pe Epic Games

Epic Games vine în această săptămână cu un trio de jocuri gratuite. Este vorba despre Football Manager 2020, joc pe care am...

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.