Cum poți plătii cu telefonul la BCR?

orange.ro

BCR vine și ea până la urmă în rândul băncilor care permit clienţilor să facă plăţi cu telefonul mobil, prin intermediul aplicaţiei George Pay.

George Pay se activează din aplicația George, ce poate fi descărcată gratuit din Google Play,  și face din telefoanele cu sistem operare Android portofele electronice acceptate în toată lumea.

Pentru activarea George Pay, este nevoie să îţi dai acordul în aplicaţie şi, ulterior, să schimbi modul de plată NFC din Google Pay în George. După aprobarea funcţiei, anunţată printr-un sms, vei putea să plăteşti cu telefonul la orice POS.

Pentru sumele de peste 100 de lei, va trebui să introduci parola sau amprenta.

Gratuit și ușor de folosit, George Pay vine cu funcții care îți protejează și mai mult banii, se adaptează cu ușurință și permite plata cu telefonul atât în România, cât și în străinătate.

Aproape 20.000 de clienți BCR și-au activat deja serviciul de plată prin NFC și au făcut plăți prin George Pay, iar acum se bucură de mai mult control asupra cardurilor lor digitale, afirmă BCR.

Citește și:

Sursa: GadgetReport.ro

Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro3% reducere
Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro
Cuponul QUICK456 îți aduce 3% reducere pe site-ul QuickMobile.ro indiferent de valoare comenzii. Reducerea se poate acumula și cu alte reduceri existente pe site.
QUICK456
orange.ro

Latest articles

Ce limbaje de programare, tehnologii și specializări în IT caută angajatorii în 2020? Studiu Codecool

La șase luni de la startul pandemiei, domeniul IT a rămas printre puținele aproape total neafectate, alături de pharma, ecommerce și curierat.

Noile smartwatch-uri Apple sunt disponibile la precomandă

De acum poți precomandata noile smartwatch-uri de la Apple de pe cel mai mare magazin online din România.

Football Manager 2020 și Watch Dogs 2 sunt gratuite pe Epic Games

Epic Games vine în această săptămână cu un trio de jocuri gratuite. Este vorba despre Football Manager 2020, joc pe care am...

Vodafone a anunțat Vodafone TV, un serviciu de televiziune digitală.

Vodafone inovează și lansează Vodafone TV. Vodafone TV e un serviciu de televiziune digitală. La baza acestiu serviciu stă un dispozitiv de...

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.