WhatsApp este unul dintre cele mai populare servicii de mesagerie instantanee, cu clienți disponibili pentru Android, iOS, Windows Phone, Windows PC și Mac OS.

Versiunile pentru desktop de WhatsApp au nevoie de o conexiune sincronizată activă cu un client WhatsApp fie pe Android, fie pe iOS, astfel încât utilizatorii sunt limitați la ceea ce pot face. 

Totuși, faptul că aveți capacitatea de a trimite mesaje WhatsApp pe un desktop ajută cu adevărat dacă petreceți mult timp pe computer și nu doriți să vă ridicați telefonul pentru fiecare mesaj.

WhatsApp nu a îmbrățișat într-adevăr modul întunecat cu aplicațiile sale – aplicația Android a fost testată ultima dată în modul întunecat în martie 2019. Încă nu am auzit nimic despre modul întunecat pentru clienții desktop, dar cu această temă, puteți aduce în mod eficient modul întunecat pe WhatsApp pentru Windows sau WhatsApp pentru Mac.

Membrul XDA m4heshd a creat un mod de styling pentru WhatsApp pentru Desktop, care ofera clientului desktop o temă întunecată.

 Acest mod cu scriptul său de instalare NodeJS vizează elemente responsabile pentru UI și nu atinge niciunul din codul de bază responsabil pentru funcționarea clientului. Acest mod nu este un client terț de la sine (deci mesajele dvs. sau orice alte date nu sunt partajate cu dezvoltatorul), din cauza căruia trebuie să aveți clientul desktop instalat. Acest mod este de asemenea open-source , astfel încât să puteți verifica codul de sub mod / tema și chiar să-l construiți singur.

WhatsApp pentru Windows și macOS Dark Mode

Pentru a instala acest mod, pur și simplu descărcați fișierele relevante pentru sistemul dvs.: Windows x86, Windows x64 sau macOS; și executați fișierul WADark în timp ce clientul oficial WhatsApp pentru Desktop rulează. Dezvoltatorul recomandă să nu ștergeți folderul script după instalare, deoarece scriptul creează automat o copie de rezervă a sursei originale WhatsApp în cazul în care doriți să eliminați modificarea și să reveniți la tema clientului inițial.

Dark Theme pentru WhatsApp pentru desktop (Windows / macOS) – XDA Thread

Sperăm că WhatsApp aduce o temă întunecată în aplicația sa Android, precum și clienții desktop pentru Windows și macOS. Până atunci, acest lucru ar trebui să servească unele dintre nevoile tale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here