Cum poti beneficia gratuit de Digi Storage?

Când îți faci abonament pentru internet fix de la RCS-RDS, sau dacă ai unul existent, ai de ales între Fiberlink 100, Fiberlink 300, Fiberlink 500 sau Fiberlink 1000. În funcție de abonament, ai gratuit spațiu de stocare în cloud, în Digi Storage. Cel mai probabil n-ai apelat la această opțiune până acum, dar ar trebui.

Digi Storage e o alternativă la servicii mai consacrate, cum sunt Google Drive sau OneDrive de la Microsoft. Dacă ai abonament Fiberlink 500 sau Fiberlink 1000 de la RCS-RDS, ai acces la 20 GB, respectiv 50 GB de spațiu gratuit în Digi Storage. Ai acces de oriunde la fișierele tale, fie că sunt poze și videouri, fie că sunt documente.

Serviciul e disponibil pe web, dar și pe telefoane sau tablete. Compania promite că, prin Digi Storage, îți extinzi gratuit spațiul prin adăugarea conturilor existente de Dropbox, OneDrive, Google Drive sau Amazon Cloud Drive.

În plus, poți adăuga și hard disk-uri externe pentru mai mult spațiu. Asta fără să consumi spațiul din cloud. Iar ce ai în cloud poți ține doar pentru sincronizarea documentelor importante. Poți gândi platforma și ca una prin care faci video streaming: pui acolo conținutul dorit și te uiți de oriunde.

Intra in discutie!

%d blogeri au apreciat: