Cum îți ștergi contul de Facebook și îți salvezi pozele și clipurile video?

Dacă vrei să îți ștergi contul de Facebook fără îți pierzi fotografiile și clipurile sau poate doar vrei să îți salvezi pe calculator materialele postate pe rețeaua de socializare, trebuie să urmezi câțiva pași simpli.

Primul pas este să te loghezi pe Facebook și să intri în ,,Your Facebook Information”. Apeși pe butonul “Download your information” și selectezi ce te interesează, în cazul nostru “Photos and Videos”. Bineînțeles, poți să descarci inclusive mesajele, comentariile, lista cu prieteni și alte informații.

Următorul pas este să apeși pe Create File.

Facebook va crea un fișier .zip pe care trebuie să-l descarci în calculator. Cu Winzip sau alt program, dezarhivezi fotografiile și clipurile video.

Dacă vrei să mergi și mai departe, să ștergi contul de Facebook, intri în Settings/Your Facebook Information și apeși pe Delete Your Account and Information, iar apoi pe Delete My Account.

Facebook îți cere să introduci din nou parola, dai Continue și apoi apeși pe Delete Account.

Dupa ce dati OK, contul dvs. va fi sters in 14 zile.

Un sfat important. In cele 14 zile, nu mai accesati deloc contul de Facebook pentru ca, altfel, acesta va redeveni activ. Daca totusi intrati pe Facebook, repetati procesul de mai sus.

Intra in discutie!

%d blogeri au apreciat: