Cum faci Google Chrome mai rapid?

orange.ro

Proaspăt instalat pe un sistem nou nouț, Chrome este surprinzător de sprinten. După câteva luni de utilizare, s-ar putea ca experiența din primele zile să fie doar o amintire plăcută. Atunci, ar fi bine să-l resetezi. Este important de reținut că acest gest nu-ți va șterge semnele de carte și nici parolele salvate pe diverse site-uri. În rest, totul va fi ca la început.

În acest scop, fă un click în dreapta sus pe cele trei puncte și intră la Settings. Apasă pe Advanced la capătul listei de opțiuni din partea de jos. Din nou, la capăt, vei vedea un buton marcat ”Restore settings to their original defaults”. Fă click acolo, iar în noua fereastră, optează pentru Reset Settings. Repornește browser-ul, în cazul în care nu s-a repornit singur. Dacă mai întâmpini vreo problemă cu Google Chrome după urmarea pașilor detaliați mai sus, poți folosi instrumentul oficial Google Chrome Cleanup Tool descărcabil de AICI. Procesul de scanare cu el durează doar câteva minute.

Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro3% reducere
Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro
Cuponul QUICK456 îți aduce 3% reducere pe site-ul QuickMobile.ro indiferent de valoare comenzii. Reducerea se poate acumula și cu alte reduceri existente pe site.
QUICK456
orange.ro

Latest articles

YouTube Music se inspiră de la Spotify

Am renunțat la Spotify de ceva vreme pentru a folosi YouTube Music, având în vedere că plătesc un abonament pentru YouTube Premium....

Ce limbaje de programare, tehnologii și specializări în IT caută angajatorii în 2020? Studiu Codecool

La șase luni de la startul pandemiei, domeniul IT a rămas printre puținele aproape total neafectate, alături de pharma, ecommerce și curierat.

Noile smartwatch-uri Apple sunt disponibile la precomandă

De acum poți precomandata noile smartwatch-uri de la Apple de pe cel mai mare magazin online din România.

Football Manager 2020 și Watch Dogs 2 sunt gratuite pe Epic Games

Epic Games vine în această săptămână cu un trio de jocuri gratuite. Este vorba despre Football Manager 2020, joc pe care am...

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.