Brave, un browser web bazat pe cromium, care se mândrește cu o experiență de navigare fără anunțuri, va plăti acum utilizatorilor să vizioneze anunțuri.

Exact – browserul de blocare a anunțurilor va difuza acum anunțuri, dar într-un mod mai atent decât ne-am obișnuit. Brave opreste orice proces de colectare a datelor și blochează în mod activ activitatea de urmărire pe care o utilizează multe anunțuri și site-uri pentru a colecta informații despre utilizatori. Modelul publicitar al lui Brave menține acest nivel de confidențialitate al utilizatorilor, dar încearcă, de asemenea, să „fixeze Web-ul și modelul său de finanțare”.

Anunțurile sunt enervante, iar urmărirea datelor este alarmantă, însă majoritatea site-urilor web pe care le vizităm în fiecare zi sunt difuzate pe veniturile din anunțuri, iar blocarea acestor anunțuri face mai dificilă funcționarea acestor site-uri web.

Soluția lui Brave? Plătiți-vă pentru a viziona anunțurile și pentru a partaja acești bani cu site-urile dvs. preferate. Modul în care funcționează modelul de anunțuri cu recompense Brave creează „cataloage” de anunțuri și utilizează adaptarea automată pentru experiența dvs. publicitară pe baza anunțurilor pe care le vizualizați și le interacționați, reducând astfel intermedierea între agenții de publicitate și utilizatori.

Aceste anunțuri vor fi dezactivate în mod implicit. Anunțurile pe care le vizualizați vor fi transformate în criptocurrency Brave, Tokenul de bază (BAT), plătit lunar în portofelul dvs. Brave. Utilizatorii obțin o reducere de 70% a veniturilor pe care le generează, iar Brave și agentul de publicitate vor împărți restul.

BAT nu pot fi convertite în prezent în moneda locală, dar Brave va adăuga această opțiune în viitorul apropiat. Între timp, BAT poate fi folosit pentru a cumpăra carduri cadou și vouchere de la comercianții online, hoteluri și restaurante. Puteți citi mai multe despre portofelul Brave și modelul veniturilor BAT aici

Puteti descarca browserul de aici!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here