Când vine vorba de browsere web, Android oferă utilizatorilor o varietate de opțiuni diferite. Evident, Chrome e cam pe primul loc, dar beneficiați și de acces la alte browsere precum Kiwi, Vivaldi și Brave.

Aceste browsere includ câteva caracteristici interesante, cum ar fi blocarea publicității, suportul pentru extensii Chrome și multe altele. Dar ceea ce face ca Brave să iasă în evidență este optiunea de a urmarii reclame, iar dupa aceea cu banii stransi puteti sa sponsorizati site-urile favorite.

Și acum, cu cea mai recentă actualizare, are chiar o temă întunecată.

Ce este nou in ultimul update:

  • Adăugat un nou Mod Întunecat
  • Apăsând lung butonul + oferă acum opțiunea de a deschide o filă privată.
  • Este acum mai ușor să ștergeți istoricul de descărcare

Pentru a porni funcția mod întunecat, va trebui să atingeți butonul de meniu cu trei puncte din colțul din dreapta jos pentru a vă îndrepta spre setări. Aici, va trebui să apăsați pe Aspect și apoi să selectați Teme în pagina următoare. Apoi apasă pe Dark și ai terminat.

Interfața browserului ar trebui să aibă acum o schemă de culori închise, care este cu siguranță excelenta pentru ochii tăi.

Din păcate, noua temă nu este complet neagră, ceea ce înseamnă că nu veți economisi baterie în timp utilizați telefonul cu un ecran AMOLED.

Daca va intereseaza, puteti sa descarcati browserul de aici!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here