Brave Browser a făcut un parteneriat cu Everipedia.

Brave este un browser web open-source cu un adblocker. Monitorizează în mod anonim atenția utilizatorilor, apoi răsplătește editorii cu moneda virtuală BAT prin programul integrat Brave Rewards.

Brave a atins recent un nivel maxim de 8 milioane de utilizatori activi lunar. Între timp, reclamele de pe browserul open-source au înregistrat o rată de clic de 14%. Acest lucru reprezintă de șapte ori mai mult angajament decât media industriei, potrivit companiei din California.

Descacă Brave Browser de aici!

Acum, Brave Software Inc. a dezvăluit un acord de co-marketing cu Everipedia, o enciclopedie online bazată pe wiki, care urmărește să propulseze și mai mult expunerea mărcii sale. În timp ce Everipedia va promova articole prezentate despre Brave, Brave va avea anunțuri Everipedia pentru utilizatorii care optează pentru vizionarea anunțurilor.

CEO-ul Brave Brendan Eich a  spus:

„Acest parteneriat evidențiază importanța produselor inovatoare care răsplătesc atenția și participarea utilizatorilor. Lucrând cu Everipedia, folosim puterea blockchain pentru a pune utilizatorii în controlul experienței lor. ”

Descacă Brave Browser de aici!

Cu milioanele de utilizatori unici lunari pe care Everipedia îi are, Brave își va crește probabil popularitatea, care deja se ridică. Browser-ul a trecut recent de pe locul 26 pe Google Play Store din Spania la a 10-a aplicație cea mai populară de pe platformă. Popularitatea sa crește și în Japonia, unde se află pe locul doi în categoria de comunicații din magazinul Google Play, în fața Yahoo Mail, mesagerul Facebook și Skype.

Deoarece popularitatea acestui browser web open-source continuă să crească, echipa de cercetare și dezvoltare a companiei a introdus câteva funcții noi. 

Descacă Brave Browser de aici!

Intra in discutie!

%d blogeri au apreciat: