linkit.ro Web analytics

BlackBerry Messenger se va închide în luna mai

blackberry messenger

BlackBerry Messenger (BBM) se închide pe 31 mai. De când Emtek Indonezia a preluat dezvoltarea sa în 2016, a redesenat aplicația cu caracteristici moderne, sperând că poate concura mai bine cu aplicațiile de chat mai populare în aceste zile. Din păcate, eforturile sale nu au reușit să atragă suficient interes pentru noul BBM.

O parte din declarația lui Emtek prevede:

“Ne-am turnat inimile în a face această realitate și suntem mândri de ceea ce am construit până în prezent.

Cu toate acestea, industria tehnologică este foarte fluidă și, în ciuda eforturilor noastre substanțiale, utilizatorii s-au mutat pe alte platforme, în timp ce utilizatorii noi s-au dovedit dificili de a se conecta. “

Potrivit CrackBerry , unul dintre motivele pentru care BBM-ul lui Emtek a eșuat a fost că a devenit un pic prea umflat cu jocuri, canale și anunțuri – caracteristici suplimentare pe care versiunea enterprise nu le are. Acum, pentru a compensa închiderea versiunii pentru consumatori, BlackBerry face ca Messenger-ul criptat pentru întreprinderi (BBMe) să fie disponibil pentru uz personal.

BBMe este acum disponibil pentru dispozitive Android, inclusiv BlackBerry KEY2 Red Edition, in Google Play.

Acesta va fi disponibil, de asemenea, pe App Store Apple “în curând.”

Aplicația este gratuită pentru primul an și va determina utilizatorii să returneze 2,44 dolari pentru un abonament de șase luni.

Intra in discutie!