Casco QuickMobile
Casco QuickMobile

Asigurarea CASCO nu este obligatorie, dar este foarte importantă, iar pentru tine Quickmobile, a lansat posibilitatea să-ți asiguri dispozitivele cumpărate de la ei cu CASCO.

Quickmobile a semnat un parteneriat strategic cu brokerul de asigurări Marsh si ți-a adus în premieră pe piață aproape cel mai util lucru.

Cu câțiva lei în plus îți poți asigura telefonul, laptop-ul sau tableta de furt sau de daună accidentală.

În plus polița de asigurare este valabilă și în străinătate, iar pentru orice problemă ai asistență telefonică la îndemână.

Pentru a beneficia de asigurarea Casco trebuie să achiziționezi un telefon, laptop sau tabletă de pe site-ul quickmobile.ro, iar în coșul de cumpărături boți bifa dacă dorești sau nu asigurarea. În caz că nu dorești să îți cumperi asigurare, dar pe urmă te răzgândești, atunci încă poți opta pentru asigurare, doar în cazul în care coletul nu a ajuns încă la tine acasă.

Deci, după părerea mea băieții de la QuickMobile, au făcut o treabă superbă, și am numai cuvinte de laudă pentru ei.

Și în plus dacă folosești codul QUICK456 mai primești și o reducere de 3% la orice produs pe care îl vei cumpăra. Iar aici ți-am lăsat un link ca să te consulți mai bine cu programul CASCO oferit de QuickMobile.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here