linkit.ro Web analytics

Apple va schimba culoriile noului sau telefon

Se zvonește că Apple a lansat două noi culori pentru iPhone XR 2019, înlocuind două opțiuni pentru versiunea din anul trecut a smartphone-ului.

Anul acesta compania a decis sa “faca un mare pas spre viitor” si va inlocui culoarea coral si albastra cu verde si cu culoarea levanticii.

In schimb, Apple va pastra restul culoriilor obisnuite, alb, negru si hauriu. Nu este surprinzător faptul că Apple va păstra gama de culori pentru iPhone XR 2019, deoarece caracteristica a fost folosită proeminent ca unul dintre instrumentele de marketing pentru smartphone-uri.

Telefonul iPhone XR 2019 se zvonește ca va arata ca predecesorul său, cu un ecran de 6,1 inci și cu rame subțiri. Cu toate acestea, potrivit rapoartelor, va exista o schimbare majoră în partea din spate a smartphone-ului sub forma unei noi camere cu lentile duale.

În plus față de un nou iPhone XR, Apple este de așteptat să elibereze continuări ale iPhone XS cu majoritatea actualizărilor interne în acest an. Există zvonuri că Apple intenționează, de asemenea, să lanseze încă două modele iPhone, ambele cu camere cu lentile triple.

Intra in discutie!