Apple a convins mai mulți furnizori să-și conducă producția pentru comenzile gigantului tehnic cu 100% energie curată. Cupertino a lansat programul furnizor de energie curată cu doar 22 de participanți – acum, compania a anunțat că a reușit să dubleze acest număr și să creeze parteneriate cu 44 de furnizori. Datorită acestor noi parteneriate, gigantul tehnic se așteaptă să depășească cele 4 gigawați de energie regenerabilă pe care spera să le introducă în lanțul său global de aprovizionare până în 2020.

Lisa Jackson, vicepreședinta Apple pentru Mediu, Politică și Inițiative Sociale, a declarat:

„De fiecare dată când unul dintre furnizorii noștri ne unește în eforturile noastre de a aborda schimbările climatice, ne apropiem de un viitor mai bun pentru următoarea generație. Ne-a făcut o prioritate să-i ținem pe furnizorii noștri răspunzători de aceleași standarde de mediu pe care le observăm și sperăm că colaborarea noastră va arăta celorlalți ceea ce este posibil. În timp ce suntem mândri de anunțul nostru astăzi, nu vom înceta să conducem schimbări în cadrul industriei noastre pentru a sprijini tranziția energiei curate care se întâmplă la nivel mondial „.

Apple a anunțat anul trecut angajamentele privind energia curată, anunțând anul trecut că acum este complet alimentat de energia regenerabilă. Acest lucru nu înseamnă neapărat că toate instalațiile sale sunt legate de surse de energie curate – în unele cazuri, pune energiile regenerabile înapoi în rețea pentru a compensa utilizarea combustibililor fosili.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here