2019 pare a fi cel mai întunecat an în istoria sistemului de operare pentru dispozitive mobile, văzând faptul că Android și iOS devin teme oficiale întunecate la nivel de sistem. Nu numai că sistemele de operare au devenit întunecatet, dar Google și Apple sunt, de asemenea, ocupați să lucreze la adăugarea de teme întunecate la toate aplicațiile lor mobile.

Cea mai recentă aplicaţie este Gmail pentru Android, dar nu vă bucuraţi încă. Este încă o lucrare în plină desfășurare, chiar dacă este prezentată aleatoriu pentru persoanele care rulează cea mai recentă versiune a aplicației.

Deocamdată, tema întunecată este numai în Setările aplicației Gmail. Nu-l primești în fereastra principală sau în bara laterală, din păcate. De asemenea, se pare că se aprinde și se oprește atunci când dorește, iar tu nu ai niciun control asupra lui, deoarece nu există nici o opțiune pentru a activa sau a dezactiva modul dark.

Sperăm că Google stă peste program la locul de muncă transformând acest lucru într-o temă reală întunecată pentru Gmail și va fi lansată în curând – sau, cel mai târziu, când Android Q va ieși în luna august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here