Aplicaţia Gmail de pe Android va avea şi ea Dark Mode.

orange.ro

2019 pare a fi cel mai întunecat an în istoria sistemului de operare pentru dispozitive mobile, văzând faptul că Android și iOS devin teme oficiale întunecate la nivel de sistem. Nu numai că sistemele de operare au devenit întunecatet, dar Google și Apple sunt, de asemenea, ocupați să lucreze la adăugarea de teme întunecate la toate aplicațiile lor mobile.

Cea mai recentă aplicaţie este Gmail pentru Android, dar nu vă bucuraţi încă. Este încă o lucrare în plină desfășurare, chiar dacă este prezentată aleatoriu pentru persoanele care rulează cea mai recentă versiune a aplicației.

Deocamdată, tema întunecată este numai în Setările aplicației Gmail. Nu-l primești în fereastra principală sau în bara laterală, din păcate. De asemenea, se pare că se aprinde și se oprește atunci când dorește, iar tu nu ai niciun control asupra lui, deoarece nu există nici o opțiune pentru a activa sau a dezactiva modul dark.

Sperăm că Google stă peste program la locul de muncă transformând acest lucru într-o temă reală întunecată pentru Gmail și va fi lansată în curând – sau, cel mai târziu, când Android Q va ieși în luna august.

Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro3% reducere
Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro
Cuponul QUICK456 îți aduce 3% reducere pe site-ul QuickMobile.ro indiferent de valoare comenzii. Reducerea se poate acumula și cu alte reduceri existente pe site.
QUICK456
orange.ro

Latest articles

WhatsApp testează o funcție pentru combaterea știrilor false

Ai primit și tu de la prietenii tăi un mesaj redicrecționat, nu? Imposibil să nu primești :D, dar acum WhatsApp lucrează la...

Note 20 și Note 20 Ultra, noile telefoane de la Samsung

Samsung știe să facă un telefon, știe să îl facă bine, știe să îl facă cu un design superb, știe să îl...

Disney+ a trecut de 57.5 milioane de abonați

Bob Chapek, directorul General la The Walt Disney Company a distribuit numărul de abonați a serviciului de streaming Dinsney+, acesta a trecut...

Cel mai ieftin telefon 5G de pe piață

Realme V5 5G este cel mai ieftin telefon 5G de pe piață. Momentan nu pe piața din România, dar în viitor cel...

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here