Aplicația Android Snapchat este bună, dar este imperfectă

Snapchat ar putea deveni în curând si mai bun pentru utilizatorii de Android, dar acea zi nu este azi. Luni, Snapchat și-a tachinat mult-așteptatul redesign Android, ceva care ar trebui să-i încânte pe utilizatorii frustrați. Dar, în timp ce compania face schimbări, nu sunt chiar pregătiți.

Deci, la ce sa se așteaptă utilizatorii Android de la reînnoirea aplicatiei? Un purtător de cuvânt al Snap Inc. a declarat luni că testele ale noii sale aplicații Android au reusit sa porneasca aplicatia cu 20% mai rapede decat in versiunea veche.

Snapchat spune că va continua să lucreze la îmbunătățirea aplicației pentru utilizatorii Android.

Dar utilizatorii de dispozitive Android pot observa încă unele probleme. Este posibil ca unele funcții să nu funcționeze, deoarece aplicația își rezolvă problemele. De exemplu, caracterele Snapchat sunt încă disponibile numai în aplicația iOS.

Contul de sprijin @snapchat Twitter a scris într-un mesaj că utilizatorii de Android ar putea să trebuiască să aștepte un pic mai mult. “Vă mulțumim pentru că ați atras atenția! Facem câteva modificări pentru Snapchat pentru Android, astfel încât este posibil să observați că unele funcții ar putea să lipsească. Vă rugăm să fiți atenți la actualizarile din magazinul play!”

Intra in discutie!

%d blogeri au apreciat: