Adobe Lightroom este prima aplicație CC care apare pe Microsoft Store

interlink.ro%20

Dacă vă place să aveți aplicațiile preferate direct în Microsoft Store, atunci am o veste bună pentru voi. Adobe Lightroom este acum disponibil în store-ul de la Microsoft devenind astfel prima aplicație din suita Creative Cloud care e oferită prin acest intermediu.

Aceasta este o veste minunată pentru fanii produsului, deoarece în mod normal ar trebui să instalați aplicația Adobe Creative Cloud înainte de a instala ceva din suita de aplicații. Și, desigur, asta ocupă atât spațiul de pe hard disk, cât și resursele de sistem, deoarece se lansează automat la pornire pentru a verifica actualizările. Acum actualizările vor veni prin intermediul magazinului.

Programul e listat ca aplicație gratuită, dar trebuie să aveți un abonament activ Adobe pentru a o utiliza.

Nu este pentru prima dată când Adobe a pus aplicații în Microsoft Store. Înainte erau listate aplicații precum Photoshop Express și Photoshop Elements, dar niciuna dintre acestea nu este inclusă în suita Creative Cloud. Sperăm că acest lucru va deschide ușa ca mai multe aplicații CC să fie disponibile prin Microsoft Store.

Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro3% reducere
Folosește cuponul de reducere QUICK456 pentru 3% reducere pe QuickMobile.ro
Cuponul QUICK456 îți aduce 3% reducere pe site-ul QuickMobile.ro indiferent de valoare comenzii. Reducerea se poate acumula și cu alte reduceri existente pe site.
QUICK456

Latest articles

Epic Games Store oferă două jocuri gratuite cu temă de Halloween.

Epic Games Store oferă două jocuri gratuite cu temă de Halloween. Este vorba despre Layers of Fear 2 și Costume Quest 2.

Huawei a lansat noua seria Mate: Mate 40, Mate 40 Plus, Mate 40 Plus+

Am urmărit cu mare interes lansarea seriei Huawei Mate 40. Știam de la început că Huawei va împacheta în acest telefon tot...

WhatsApp Web va permite apeluri video și audio

În majoritatea mai mare a timpului folosesc WhatsApp doar de pe Web, pentru a-mi fi mai ușor pentru productivitate.

Samsung va lansa noile smartphone-uri Galaxy S21 mai repede

Începutul anului viitor poate va aduce o surpriză fanilor Samsung, compania lansând noile smartphone-uri din gama S cu 6 săptămâni mai...

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.